Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už nějakou dobu hledám nějaký noťásek, který by byl pro mě nejvhodnější. Každopádně chci nějaký normální na občasné prohlížení internetu, prohlížení filmů a prostě jen tak pro zábavu. Někdy ho budu používat i do školy. Mám už vybraný a je značky Acer (máte někdo s touto značkou zkušenosti?), je to takový... Co si o něm myslíte? Jak už o značce Acer nebo o tomhle konkrétním Notebooku. A je lepší si ho objednat v e-shopu nebo kamenném obchodě? Notebook si kupuji poprvé a nemám s tím moc zkušenosti, samozřejmě jsem si něco přečetla. Nepotřebuji nějaký supr noťas za 20 tisíc, stačí mi normální a za normální cenu na občasné cvakání. Děkuji a budu ráda za názory
Ahoj, ano acer je jeden z nejlepších výrobce počítačů/notebooku ale i tak mohla bys mi poslat odkaz na ten notebook? Díky
W8 jsem na tom noťasu nezkoušel, zkoušel jsem ho na PC, ale nějak mi nesedl. Neříkám že je špatný, ale sedmičky mi vyhovují víc. Tak je mám i na tom noťasu, kde běhají poměrně dobře. Oproti originálu tam mám ale přidané ještě další GB RAM, takže 2GB dual-channel + trvalé přetaktování sběrnice ze 133 na 166 MHz, čímž jsem z 1,7 Dual-core získal 2,1 GHz a ještě rychlejší paměť, nijak se nepřehřívá a funguje tak (přetaktovaný) už čtyři roky. Za mě spokojenost
Zdravím.Osobně mám Acer 6 let a jeden týden a zatím šlape jak hodinky.Konkrétně mám Acer Aspire 5310.Tenkrát stál 14490,-ale dnes za tu cenu koupíte vybavenější.Já mam HDD 160 a oper.paměť 2 G.Už ten co na něj odkazujete ma HDD 500G a OP 4G a je 6000,- levnější.Osobně bych ho bral.Jinak kamarád má Acer Aspire 5315 a má ho skoro pět let a taky bez problémů.
Zdravím.Notebook ACER radši nekupovat.Jsou nejhorší v testech a záručních opravách neopravitelné.Doporučuji značku ASUS popřípadě LENOVO.Kupovat nejraději v kamenných obchodech,kde si můžeš vyzkoušet "omakat" a nechat vysvětlit co potřebuješ.Pak je to lepší při záručních opravách,kdy jen zaneseš do obchodu a nemusíš se balit a posílat poštou.
Špatná volba to není, ale já bych koupil tenhle - za stejnou cenu má vyšší výkon a antireflexní displej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.