Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook Acer

Od: micinka123* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, už nějakou dobu hledám nějaký noťásek, který by byl pro mě nejvhodnější. Každopádně chci nějaký normální na občasné prohlížení internetu, prohlížení filmů a prostě jen tak pro zábavu. Někdy ho budu používat i do školy. Mám už vybraný a je značky Acer (máte někdo s touto značkou zkušenosti?), je to takový... Co si o něm myslíte? Jak už o značce Acer nebo o tomhle konkrétním Notebooku. A je lepší si ho objednat v e-shopu nebo kamenném obchodě? Notebook si kupuji poprvé a nemám s tím moc zkušenosti, samozřejmě jsem si něco přečetla. Nepotřebuji nějaký supr noťas za 20 tisíc, stačí mi normální a za normální cenu na občasné cvakání. Děkuji a budu ráda za názory :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mominilos
hodnocení

0x

Ahoj, ano acer je jeden z nejlepších výrobce počítačů/notebooku ale i tak mohla bys mi poslat odkaz na ten notebook? :) Díky

Odkaz v textu je :) jinak mám acera už 5,5 roku, tehdy nejlevnější model Extensa 5220 a dodnes šlape jako hodinky, baterka ještě hodinu vydrží. Nemám s touto značkou problém, i když se najde docela dost odpůrců.
doplněno 20.05.14 20:47:

W8 jsem na tom noťasu nezkoušel, zkoušel jsem ho na PC, ale nějak mi nesedl. Neříkám že je špatný, ale sedmičky mi vyhovují víc. Tak je mám i na tom noťasu, kde běhají poměrně dobře. Oproti originálu tam mám ale přidané ještě další GB RAM, takže 2GB dual-channel + trvalé přetaktování sběrnice ze 133 na 166 MHz, čímž jsem z 1,7 Dual-core získal 2,1 GHz a ještě rychlejší paměť, nijak se nepřehřívá a funguje tak (přetaktovaný) už čtyři roky. Za mě spokojenost :)

mominilos

Promiň, nevšiml jsem si toho ale jak u tebe jde W 8 já ho zkoušel, tak abych řekl je na p***

hodnocení

0x

Zdravím.Osobně mám Acer 6 let a jeden týden a zatím šlape jak hodinky.Konkrétně mám Acer Aspire 5310.Tenkrát stál 14490,-ale dnes za tu cenu koupíte vybavenější.Já mam HDD 160 a oper.paměť 2 G.Už ten co na něj odkazujete ma HDD 500G a OP 4G a je 6000,- levnější.Osobně bych ho bral.Jinak kamarád má Acer Aspire 5315 a má ho skoro pět let a taky bez problémů.

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.Notebook ACER radši nekupovat.Jsou nejhorší v testech a záručních opravách neopravitelné.Doporučuji značku ASUS popřípadě LENOVO.Kupovat nejraději v kamenných obchodech,kde si můžeš vyzkoušet "omakat" a nechat vysvětlit co potřebuješ.Pak je to lepší při záručních opravách,kdy jen zaneseš do obchodu a nemusíš se balit a posílat poštou.

micinka123*
hodnocení

U notebooků ASUS se platí za značku, tak ten radši kupovat nebudu... ;) :(

zwiki*

No tak se neptej,když chceš radu.

micinka123*
hodnocení

Já chci vědět jenom zkušenosti s notebookem Acer, nechci kupovat jinou značku.

praivo*
hodnocení

0x

Špatná volba to není, ale já bych koupil tenhle - za stejnou cenu má vyšší výkon a antireflexní displej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]