Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mizení položek

Od: jsfvsk2* odpovědí: 4 změna:

V poslední době mi často mizí některé ikony z obrazovky, např. Skype a Uložto. Dokonce i ze stažených souborů mi zmizela jedna pol..stažená právě z předešlého serveru. Když jsem měl PC připojen k mediální stanici LG, měl jsem na hlavní liště takovou hustotu symbolů, že nebylo možné klikem dostat dvě okna vedle sebe. K zabezpečení používám AVG Internet Security a Norton, obojí ve zkušební době. Pak používám Malwarebytes Anti Malware, takže si myslím, že zabezpečení PC je dostačující. Můžete mi vysvětlit, co to zapřičiňuje a jak vyloučit opakování tohoto jevu.

Díky a zdravím jsfvsk

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jako první věc kterou udělej, odinstaluj jeden antivir. Mít dva spuštěný antiviry najednou je strašně špatně, všeho moc škodí.

jsfvsk2*
hodnocení

Na Tvou radu jsem odinstaloval jeden program, konkretně AVG. Chci se zeptat, jestli by nevadil program Advanced System Care, který se mi moc líbil. Na testování malwaru bych ho nepoužíval, protože Malwarebytes Anti malware považuji za dost účinný. ASC by byl vhodný zase pro rúzné úpravy, opravy a čištění. Pak bych měl tedy na PC Norton, ASC a Mam. Dík.

jsfvsk

Proti gustu...když se ti líbí, tak si ho nech.

Ale osobně si o programech na úpravy, vylepšení a zrychlení woken myslím svý a není to vůbec nic pěknýho.

Osobně je vůbec nepoužívám a myslím si, že i to je jeden z důvodů, proč i po letech chodí Windows stále dost dobře.

doplněno 22.05.14 20:24:

Zrovna před chvílí jsem si od známýho přinesl komp, kam si před nedávnem nainstaloval AVG tuneup a od tý doby je systém takřka nefunkční.

praivo*

Zrovna ASC je možná příčina tvého problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]