Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pořídil jsem si nový notebook, na kterém zřejmě byl windows deffender. Z nějakého nepochopitelného důvodu, když jsem klikl na jeho ikonu, na mě vyskočila hláška s tím, že prý jsem ho deaktivoval. V centru zabezpečení mám, že mi počítat ochraňuje McAfee antivirus a antispyware. Můžu mu věřit? Nebo bych si měl nějakým způsobem nahodit zpět.
Aktuální by být měl. Koukal jsem se na podrobnosti a je jen na měsíc. Kamarád mi stále říká že Windows deffender je jeden z nejlepších. Proto jsem se vlastně ptal.
Windows Defender je nástupce Microsoft Security Essential a je součástí Win 8. Svůj účel plní dobře, ani o něm nebudete vědět. Odinstalujte McAfee např. programem Revo Uninstaller. Defender by se potom měl sám automaticky aktivovat, pokud ne, spustíte jej ručně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.