Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechat tento antivirus?

Od: polkac odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, pořídil jsem si nový notebook, na kterém zřejmě byl windows deffender. Z nějakého nepochopitelného důvodu, když jsem klikl na jeho ikonu, na mě vyskočila hláška s tím, že prý jsem ho deaktivoval. V centru zabezpečení mám, že mi počítat ochraňuje McAfee antivirus a antispyware. Můžu mu věřit? Nebo bych si měl nějakým způsobem nahodit zpět.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
McAffe je antivir na slušné úrovni ale jestli jsi ho nekupoval tak bývá v notebooku většinou jen roční trial. Po roce přestane mít přístup k virovým databázím. Zkontroluj sí verzi virové databáze jestli je aktuální a jestli to nenajdeš zkus spustit okamžité stažení ručně. Uvidíš jestli ji to stáhne nebo to vyhodí chybu.
doplněno 20.05.14 18:33: Teď koukám že jsem nečetl moc pozorně. že to je na novém NTB. Tak to bude v pořádku. To je Acer ne? Ty to mívají z výroby předinstalované.
polkac
hodnocení

Aktuální by být měl. Koukal jsem se na podrobnosti a je jen na měsíc. Kamarád mi stále říká že Windows deffender je jeden z nejlepších. Proto jsem se vlastně ptal.

Ja uz nejsem na windows tři/čtyři roky takže windows defender mi toho moc neříká. Jen jestli si to kámoš neplete s Bit defender. To je jeden z nejlepších antiviráků na úrovni nortona a esetNOD. K antivírům od MS nemám důvěru.
lindaf*

Ahoj, kupovala jsem si před dvěma lety SONY a bylo v něm také McAffee, ovšem měsíční verze bez speciálního deinstalačního balíčku nemožná odinstalovat, jinak před tím jsem jela 4 roky Avast free a naprosto v pořádku :) pokud byste chtěla placený, tak dobrý je Norton popřípadě Avast nebo Eset.

mirex*
hodnocení

0x

Windows Defender je nástupce Microsoft Security Essential a je součástí Win 8. Svůj účel plní dobře, ani o něm nebudete vědět. Odinstalujte McAfee např. programem Revo Uninstaller. Defender by se potom měl sám automaticky aktivovat, pokud ne, spustíte jej ručně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]