Nejste přihlášen/a.
Chci si upravit adresář položek mých osobních dat v levém podokně u Knihovny, ale nevím jak to udělat. Nějak jsem se do toho zapletl. Naštěstí jsem si svou osobní složku zkopíroval. Napíšu, jak to mám (ne)uspořádané. Ze zhora :
Moje obrázky-knihovna je prázdná
Obrázky
Veřejné obrázky
2013-14
Obrázky
Obrázky/soubory/
Chci dostat do Moje obrázky složky - 2012/na disku W-neumím přesunout/, 2013-14, fotky/na disku- sloučit s něčím? nebo jiný název a přílohy 4048 (6 rozbal. kompr.). Ze složky Moje obrázky přesunout Obrázky/soubory/ přímo do Obrázky, ne přes Veřejné-ty odstranit. Jaká je vazba mezi knihovnou a osobní složkou a kam se to přesouvá dřív?
Je to dost složité na popsání postupu, ale snad jste pochopil, co chci udělat. Ještě na závěr. V mé složce Moje obrázky chybí jen doplnit Fotky a přílohy4048..Složky 2012 a 2013-14 už mám v ní rozbalené. Dík za pomoc. jsfvsk
máte Total Commander?, tam je to jednoduché.
F7 vytvoříte adresář, F6 přesun F5 kopie a za minutu není co dělat.
Pokud ho nemáte, stáhněte si ho a zkuste ho používat. Uvidíte, že pak na nějaké windowsovské správce souborů hned zapomenete.
Vaše rada je určitě dobrá, ale já jako méně zkušený nemám odvahu se do toho pouštět. Program free jsem si stáhl, ale byť byl z českého odkazu, provedení bylo v angličtině a zarazila mne ta přemíra různých znaků. Určitě je nutné mít počáteční informace v češtině. Nevím, jestli byste měl se mnou trpělivost a pomohl mi provádět jednotlivé kroky v postupu k této aplikaci. Přesto Vám děkuji za odpověď. jsfvsk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.