Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava adresáře

Od: jsfvsk2* odpovědí: 2 změna:

Chci si upravit adresář položek mých osobních dat v levém podokně u Knihovny, ale nevím jak to udělat. Nějak jsem se do toho zapletl. Naštěstí jsem si svou osobní složku zkopíroval. Napíšu, jak to mám (ne)uspořádané. Ze zhora :

Moje obrázky-knihovna je prázdná

Obrázky

Veřejné obrázky

2013-14

Obrázky

Obrázky/soubory/

Chci dostat do Moje obrázky složky - 2012/na disku W-neumím přesunout/, 2013-14, fotky/na disku- sloučit s něčím? nebo jiný název a přílohy 4048 (6 rozbal. kompr.). Ze složky Moje obrázky přesunout Obrázky/soubory/ přímo do Obrázky, ne přes Veřejné-ty odstranit. Jaká je vazba mezi knihovnou a osobní složkou a kam se to přesouvá dřív?

Je to dost složité na popsání postupu, ale snad jste pochopil, co chci udělat. Ještě na závěr. V mé složce Moje obrázky chybí jen doplnit Fotky a přílohy4048..Složky 2012 a 2013-14 už mám v ní rozbalené. Dík za pomoc. jsfvsk

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

máte Total Commander?, tam je to jednoduché.

F7 vytvoříte adresář, F6 přesun F5 kopie a za minutu není co dělat.

Pokud ho nemáte, stáhněte si ho a zkuste ho používat. Uvidíte, že pak na nějaké windowsovské správce souborů hned zapomenete.

jsfvsk2*
hodnocení

Vaše rada je určitě dobrá, ale já jako méně zkušený nemám odvahu se do toho pouštět. Program free jsem si stáhl, ale byť byl z českého odkazu, provedení bylo v angličtině a zarazila mne ta přemíra různých znaků. Určitě je nutné mít počáteční informace v češtině. Nevím, jestli byste měl se mnou trpělivost a pomohl mi provádět jednotlivé kroky v postupu k této aplikaci. Přesto Vám děkuji za odpověď. jsfvsk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]