Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřit email

Od: ll* odpovědí: 4 změna:

dobry den mam dotaz včera se mi na internetu v mobilu začalo ukzovat 400 bad request,ten jsem zrušila pomoci vymazaní historie a vypnutí cookies.Ted mi to ,ale nejde otevřit email na seznamu.Na hlavni stranku seznamu najedu,ale u emailu mi to ukaže zámek a nevím jak to povolit nebo co s tím.diky za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Řekl bych ze problém bude ve vypnutych cookies, můžete je klidně smazat, ale jejich zakazanim znemoznite některým stránkám funkci.
ll*
hodnocení

Diky ,ale jak ho uplně zruším nebo vymažu,na počitači vím,ale na mobilu ne. jsem uplny laik,když ho zapnu naskoči zase 400 bad request.Diky moc za radu

ll*
hodnocení

diky už jsem to zprovoznila dik moc moc moc:)

Když nechceš aby se ti cookes hromadily v prohlížeči je lepší nastavit aby se při vypnutí prohlížeče nově přidané cookies vymazaly. Úplný zákaz působí problémy nejen v mailu jak jsi zjistila ale i na většině php fórech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]