Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláška na uložení hesla

Od: morena* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, prosím o pomoc, už se s tím tady trápím hodinu, změnila jsem si heslo na facebooku ale už se mi znovu nezobrazila hláška o uložení hesla. Takže teď musím pokaždé když se chci přihlásit, zadat uživatelské jméno a heslo, což je otravné. Mám to tak i na některých jiných stránkách, tak se chci zeptat, nevíte jak znovu obnovit tu hlášku aby se mi to uložilo?

Děkuji předem moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste si vymazat mezipaměť a cookies v prohlížeči a potom vše zopakovat. Snad se ta hláška znovu zjeví. Zdravím!

doplněno 18.05.14 23:13:

Možná Vám jde o zapamatování hesel v prohlížeči. Např. ve Firefoxu se to musí zvolit v jeho nastavení na záložce Zabezpečení = Pamatovat si na serverech hesla.

doplněno 18.05.14 23:15:

Mazání cookies a mezipaměti nemaže uložená hesla, tak nemusíte mít obavu.

doplněno 18.05.14 23:25:

Nemáte zač. Jo jo, já to vím, že to tam takto je.

morena*
hodnocení

Děkuji za odpověď, na to jsem taky pomyslela ale mám strach, že se mi smaže i těch několik stovek dalších uložených hesel co kde mám :(

doplněno 18.05.14 23:20:

Ha děkuji děkuji moc, nakonec to bylo v té záložce Zabezpečení, přehlídla jsem to. Bezva díky!

prohlizec
Neuvadite typ prohlizece, u kazdeho je to trochu jinak. A pravdepodobne nemate hesla ani zalohovana, pri havarii disku ci systemu vse ztratite.
majklm*

Do budoucna bych Vám doporučil nějakého správce hesel.

Výhodou je:

- hesla budou zabezpečená

- správci hesel umí generovat náhodná hesla (především silná, která Vám někdo těžko dekoduje)

- pokud přeinstalujete počítač nebo si pořídíte nový, lehko se ke svým všem heslům a přhlášením dostanete

Na světě existuje celá řada správců hesel, osobně doporučuji Sticky Password ( stickypassword.com/...).

Ať už proto, že se jedná o český produkt nebo proto, že mají opravdu dobrou podporu (v češtině ;) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]