Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hd dvb-t usb

Od: johnny* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den .

Chci poděkovat všem , kteří mi poradili ohledně instalace programu Blaze DTV do PC. Vyskytl se ale další problém a to s dálkovým ovládáním . Vůbec nejde i po výměně baterie. Asi jsem koupil nějaký šmejd jménem Techna XX DVB S4 . Jan B

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
I přes to, že výrobce přikládá k USB šidítku svoje cd s ovladači se stává že s nimi DO nefunguje. Řešením je stáhnout jiné a zkoušet dokud některý nezaberou. Já blbec měl v šufleti hozený cd s velkým nápisem Funkční DO. ale když jsem teď koukal že bych ti to hodil na net, tak jsem zjistil že je zlomený.
doplněno 19.05.14 10:56: gat-get.wz.cz/...
doplněno 19.05.14 11:07: www.ulozto.cz/3017768/dvb-t-zip
Něco z toho snad zabere. Ono je víc čipů ale výrobci k tomu sekaj pořád stejný cd. Takže to pak nechce fungovat. Někdy se dá najít na DX.com podle obrázků najít podobný tuner a při troše štěstí bývá dole v popisu zboží odkaz na obsah správného CD ve formě image. Stejně tak když se dá hledat slovo Blaze na uložto tak se dá stáhnout asi deset balíčků v nichž většinou jsou i ovladače. Nic víc bez znalosti přesné identifikace čipu se poradit nedá.
doplněno 19.05.14 11:17: Je to dobrý na tom gat-get je vše potřebné. hlavně že tam je i odkaz na ovladače pro DO a popis jejich přidání do složky.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste použít DO jen z hodně malé vdálenosti a v přímém směru, jestli se "čapne".

Jinak je to asi na reklamaci výrobku. Zdravím!

doplněno 18.05.14 14:19:

Podle referencí uživatelů na Alza je to docela problémové zařízení. DO funguje jen někomu a na 1 metr.

doplněno 18.05.14 15:33:

alza.cz/...

mkat*
hodnocení

0x

A bateria je v pohode?V novej ovladačke zvykne byť vloženy izolant.Ten treba z baterie zložiť.

kangaroo*
hodnocení

0x

Já jsem si na Aukru kdysi za 300Kč objednal 2ks multi ovladačů od HP a maximální pohodlí a mobilita a psát se dá přes to taky :)

Hd dvb-t usb

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]