Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytížení cpu

Od: mikk* odpovědí: 2 změna:

dobrý den pol zapnutí pc mi hned vytizi procesor na 100 % toto lcpmncvaluq.exe a lcpmncryx.exe nevite co to je? je to v system32 a nevim k cemu to slouzi mam notebook

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlada*
hodnocení

0x

Zdravím

Při zapnutí má procesor vždy větší vytížení. Já mám sice Linux Ubuntu, takže sleduju vytížení v prográmku "Sledování systému", ale princip je podobný. Stalo se mě, že procesor začal překračovat 100 %. Po čase to přešlo až do tvrdého vypnutí. Zjistil jsem, že mám ucpaný chladič procesoru prachem, takže se přehříval. Po vyfoukání a vyčistění chladiče kleslo vytížení na nějakých 20 - 50 %.

hodnocení

0x

Jestli to nezná ani google (jakože nezná) a dělá to to co to dělá, tak to bude nějaký humus. Doporučoval bych napsat na forum.viry.cz/..., tam vám napíší postup co máte dělat. (Stáhnout nějaké prográmky, proskenovat s nimi PC a poslat jim výpis.)

doplněno 19.05.14 09:11:

Druhou variantou by bylo to natvrdo ukončit a smazat, ale pak člověk nikdy neví jestli od toho nezůstaly nějaké zbytky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]