Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blaze HDTV 6.0

Od: johnny* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den .

Koupil jsem HD DVB-T USB Techna XX DVBT stick S4 do PC. Nainstaloval jsem ovladač Blaze HDTV 6.0 . Nejde mi to otevřít a pořád tam naskakuje uvedte jméno . mail, a hlavně to po mně chce seriové číslo výrobku . Kde to mám hledat? Nikde to tam nevidím . Poradí prosím někdo? Jan B.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Číslo by mělo být na obálce od instalačního CD, Blaze není ovladač, ale program na zpracování videa, dodává se i k jiným výrobkům, já jsem jej dostal k USB DVBT-tuneru firmy Emgeton...

tematapeak*
hodnocení

0x

Po nainstalování Blaze můžete sledovat tv v pc.Sériové číslo najdete na obalu instalačního cd.Ovšem mě po nainstalování vůbec nefungoval,nepřijímal signál,a to ani přes venkovní anténu.Ve finále jsem radši splnil požadované kroky a koukal na noťasu na tv přes Windows media center.

Zkus klíč LEJE9KLS8PPX
PV3VLCLSPFT Jméno v horním řádku musí být stejné jako jméno uživatele počítače jinak ti to vyhodí chybu. když při aktivaci vypneš internet můžeš sí mail vymyslet jaký chceš. jen tam nesmí být prázdný řádek a nesmysl musí obsahovat zavináč a tečku.
doplněno 17.05.14 19:29: Pokud by snad někdo věděl jak změnit pořadí programů v seznamu aby šly programy tak jak jsem zvyklý a ne v pořadí v jakém je Blaze video našel tak sem s tím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]