Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .
Koupil jsem HD DVB-T USB Techna XX DVBT stick S4 do PC. Nainstaloval jsem ovladač Blaze HDTV 6.0 . Nejde mi to otevřít a pořád tam naskakuje uvedte jméno . mail, a hlavně to po mně chce seriové číslo výrobku . Kde to mám hledat? Nikde to tam nevidím . Poradí prosím někdo? Jan B.
Číslo by mělo být na obálce od instalačního CD, Blaze není ovladač, ale program na zpracování videa, dodává se i k jiným výrobkům, já jsem jej dostal k USB DVBT-tuneru firmy Emgeton...
Po nainstalování Blaze můžete sledovat tv v pc.Sériové číslo najdete na obalu instalačního cd.Ovšem mě po nainstalování vůbec nefungoval,nepřijímal signál,a to ani přes venkovní anténu.Ve finále jsem radši splnil požadované kroky a koukal na noťasu na tv přes Windows media center.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.