Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pískaní v domácím kině

Od: stagra* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,už delší dobu mám napojeno domací kino k počítači,a asi před týdnem se mi začalo kino pískat když ho zesílim,musim ho nechat hrát potichu aby nepískalo,když kino zesílim začne hrozně pískat,nevíte co s tím mám dělat,děkuji za odpověd

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luk*
hodnocení

0x

Dobrý den, Co se tane, když zesílíte hlasitost na PC? Také začne domácí kino pískat? Zkuste skontrolovat, jesli máte všechny kabely správně zasunuty.

stagra*
hodnocení

Všechny kabely jsou zasunuty správně-kontroloval jsem to...a i když to sesílim přes počítač tak je to stejné...už nevim co s tím..!

Co kabel? Jeho délka, jestli neni někde ohnutý a zlomený? Je pc i zbytek zapojeno na stejné zásuvce? To se vsadim že ne a to může být docela problém...

stagra*
hodnocení

Kabel je v pohodě...ohnutý není...ale s těma zásuvkama ...kino je v jiný než počtač..! Myslíte že je to v tom...i když mi to půl roku fungovalo normálně

Ja to nevim, kabel muze byt zlomeni i kdyz to neni videt, vlastne skoro nikdy to neni videt a pokud je tam jete stineni... Zasuvka, ano muze to byt i tim, mohlo se na ten okruh napojit neco co to rusi a jelikoz to nemuzu vedet tak to beru jako padny duvod ;) Dalsi veci je ze ti v domacim kinu neco odeslo, at uz nejaky fitr nebo cokoliv jineho...

none*
hodnocení

0x

A nemáte zapnutý mikrofon (headset) na PC?

stagra*
hodnocení

A jak zjistim jestli mám zaplý ten mikrofon...?

stagra*
hodnocení

Parááááááda...už to mááám...bylo to tim mikrofonem...děkuju moooc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]