Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,už delší dobu mám napojeno domací kino k počítači,a asi před týdnem se mi začalo kino pískat když ho zesílim,musim ho nechat hrát potichu aby nepískalo,když kino zesílim začne hrozně pískat,nevíte co s tím mám dělat,děkuji za odpověd
Dobrý den, Co se tane, když zesílíte hlasitost na PC? Také začne domácí kino pískat? Zkuste skontrolovat, jesli máte všechny kabely správně zasunuty.
Všechny kabely jsou zasunuty správně-kontroloval jsem to...a i když to sesílim přes počítač tak je to stejné...už nevim co s tím..!
Co kabel? Jeho délka, jestli neni někde ohnutý a zlomený? Je pc i zbytek zapojeno na stejné zásuvce? To se vsadim že ne a to může být docela problém...
Kabel je v pohodě...ohnutý není...ale s těma zásuvkama ...kino je v jiný než počtač..! Myslíte že je to v tom...i když mi to půl roku fungovalo normálně
Ja to nevim, kabel muze byt zlomeni i kdyz to neni videt, vlastne skoro nikdy to neni videt a pokud je tam jete stineni... Zasuvka, ano muze to byt i tim, mohlo se na ten okruh napojit neco co to rusi a jelikoz to nemuzu vedet tak to beru jako padny duvod Dalsi veci je ze ti v domacim kinu neco odeslo, at uz nejaky fitr nebo cokoliv jineho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.