Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doc.x -> Mobi

Od: kamajda odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, prosím vás, doporučili byste mi nějaký dobrý program, který umí konvertovat formát doc.x do mobi? Nejl0pe y vlastní zkušenosti. Děkuju.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hamster Free Ebook converter

seelou*
hodnocení

0x
Zkuste Calibre, to nejlepší co existuje
calibre-ebook.com/...

kamajda
hodnocení

Ani u jednoho z nich mi to konvertovat z doc.x do mobi nejde, opravdu. Mám stáhnuté oba programy a nefungují na to, když mám pdf do mobi tak je to OK. Prosím, zkuseli byste to takto konkrétně zkonvertovat, jestli vám to u těch dvou programů jde? Konverze z doc.x do mobi? Děkuju.

milan23*
Já používal aplikace dvě jednu z docx do PDF, druhou z PDF do čehokoli když jsem si ,,půjčoval" e-knihy z inernetu
kamajda
hodnocení

Jenže mě tam prostě doc.x nechce fungovat. Doc.x mi nejde do ničeho... třeba ten první... hamster nebo jak se jmenuje... když to do něj přetahuju, píše mi to, že je to chybný formát a prostě mi to nepříjme.

milan23*
Tak si do počítače stáhněte MSOffice compatibility pack,pak soubor uložte jako doc nebo txt a stím už si všechny androidové converory poradí.
doplněno 17.05.14 18:55: Jestli pracuješ na přímo v androidu stáhni si kingsoft office, ten XML soubory umí otvírat, pak si text zkopíruj do nového dokumentu a ten ulož jako kam potřebuješ a můžeš si vybrati jestli txt doc pdf atd.Ke staženému docx souboru musíš přes file expl, ze ,,stahování" tě to nepustí
kamajda
hodnocení

Děkuju, zkusím se zařídit podle Vaší rady.

praivo*

Kde jsi ten soubor vzal? Ten formát je [název souboru].docx, jestli to máš jinak, tak to přepiš.

doplněno 17.05.14 19:22:

*vzala

kamajda
hodnocení

JÁÁÁj, jen jsem se přepsala. Je to docx, nechtě jsem to napsala jinak ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]