Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí nahrávánín zpěvu (jenom zpěv)

Od: dama odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na něco ohledně nahrávání zpěvu. Zatím jsem zkoušela nahrávat jenom na obyčejný mikrofon za pár korun a potom jsem to sloučila s hudbou (instrumental) výsledek docela dobrý, ale to jenom díky dodatečné úpravě v programu Fruity loops (přidaná ozvěna u hlasu a trochu odstraněný šum). V počítači mám obyčejnou integrovanou zvukovou kartu, myslím od Realtek a pc je z roku 2005.

A chtěla jsem se zeptat, zda by mi pomohlo, kdybych si dokoupila toto:

euronics.cz/... - tento nebo jiný mikrofon z nabídky, ráda bych, kdybyste mi nějaký doporučili euronics.cz/...

a tuto zvukovou kartu:

euronics.cz/...

do té se mi ale nechce investovat a tak se chci zeptat, zda je tam tak velký rozdíl pokud si nechám tu interní nebo dokoupím tuto.

Děkuju za pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mstitelkane
hodnocení

0x

Ahoj,

určitě by to pomohlo, ale velký rozdíl by to nebyl.

Lepšího poměru cena/výkon získáš kondenzátorovým usb mikrofonem (ušetříš za zvukovou kartu).

mikrofony.heureka.cz/...

úplně nejlepší by bylo, kdyby sis našetřila na nějakou poloprofesionální zvukovou kartu + studiový mikrofön, ale tam je to otázka 10ti tisíc +.

Pošli ukázky tvorby :D

dama
hodnocení

No ten mikrofon je málo dostupný a skoro za cenu zvukové karty a mikrofonu dohromady :(

Určitě pak pošlu odkaz na nahrávku :)

nn

Ale ten mikrofon dynamický, který jste vybrala je spíše pro živé vystoupení.
Lepší kvalitu dosáhnete kondenzátorovým
Jen příklad.. mikrofony.heureka.cz/...

Pokud by jste chtěla investovat více, tak zkuste nějakou zvukovku třeba od M-Audio + studiový mikrofon. Já osobně používám velmi lacinou ale kvalitní M-Audio fast track a mikrofon AKG. Tak přeju hodně zdaru při výběru :D

lmgify
hodnocení

0x

Co se tyka te nove zvukovky, nestacil by nejaka stara Audigy? Kdysi jsem je hodne videl v bazarech, ale uz jsem to strasne dlouho nezjistoval.

Aukro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]