Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na něco ohledně nahrávání zpěvu. Zatím jsem zkoušela nahrávat jenom na obyčejný mikrofon za pár korun a potom jsem to sloučila s hudbou (instrumental) výsledek docela dobrý, ale to jenom díky dodatečné úpravě v programu Fruity loops (přidaná ozvěna u hlasu a trochu odstraněný šum). V počítači mám obyčejnou integrovanou zvukovou kartu, myslím od Realtek a pc je z roku 2005.
A chtěla jsem se zeptat, zda by mi pomohlo, kdybych si dokoupila toto:
euronics.cz/... - tento nebo jiný mikrofon z nabídky, ráda bych, kdybyste mi nějaký doporučili euronics.cz/...
a tuto zvukovou kartu:
do té se mi ale nechce investovat a tak se chci zeptat, zda je tam tak velký rozdíl pokud si nechám tu interní nebo dokoupím tuto.
Děkuju za pomoc.
Ahoj,
určitě by to pomohlo, ale velký rozdíl by to nebyl.
Lepšího poměru cena/výkon získáš kondenzátorovým usb mikrofonem (ušetříš za zvukovou kartu).
úplně nejlepší by bylo, kdyby sis našetřila na nějakou poloprofesionální zvukovou kartu + studiový mikrofön, ale tam je to otázka 10ti tisíc +.
Pošli ukázky tvorby :D
No ten mikrofon je málo dostupný a skoro za cenu zvukové karty a mikrofonu dohromady
Určitě pak pošlu odkaz na nahrávku
Ale ten mikrofon dynamický, který jste vybrala je spíše pro živé vystoupení.
Lepší kvalitu dosáhnete kondenzátorovým
Jen příklad.. mikrofony.heureka.cz/...
Pokud by jste chtěla investovat více, tak zkuste nějakou zvukovku třeba od M-Audio + studiový mikrofon. Já osobně používám velmi lacinou ale kvalitní M-Audio fast track a mikrofon AKG. Tak přeju hodně zdaru při výběru :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.