Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám problém s nastavením internetu ve Windows XP SP3, na notebooku DELL Latitude D600. Jedná se o připojení k routeru který je připojený přes modem. Po zasunutí sítového kabelu notebook nepíše že by byl sítový kabel zapojen, a při pokusu o připojení furt píše nějaké vytáčené připojení. Opravdu nevím co s tím, jestli nemám doinstalovat nějaké ovladače.
Dobrý den,
děkuji za odpověd. Zjistil jsem, že nemám naistalované ovaldače pro modem/sitovou kartu. Potřeboval bych vědět, který ovladač z té stránky stáhnout.
Děkuji.
Tak jsem zaktualizoval, stále ale chybí ovladač k "Moden na sběrnici PCI" vůbec nevím který ovladač mám stáhnout.
pojem "modem", je moc obecný. Může jít o modem pro vytáčené spojení, nebo o ADSL modem a to není totéž. Je třeba upřesnit, Snad to má někde dole napsáno co to je..možná na spodní straně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.