Nejste přihlášen/a.
Po startu ntb nenaběhne Windows7.Po vložení instal.cd se dostanu nejdál na Typ instalace a konec.Opravit mi to nejde a zpustit nouzový režim také nejde.Trochu jsem se vrtal v Biosu(InsydeH2O Setup Utility).Na nic jsem nepřišel.Klidně pošlu i fotodokumentaci.Pomohlo by naformátovat hdd?
Dobrý den, zkuste v tom BIOSu volbu Network Boot na "disabled" - vypnout. Případně až na poslední záložce volbu BIOS default (výchozí). Formátování HDD Vám smaže všechna data, tak to nedělejte. Zdravím!
doplněno 16.05.14 17:14:josef7 - pozor. Smazáním dat jsem myslel, že HDD bude smazán kompletně a to včetně OS WIN-7.
Potom už by nebylo co bootovat. Pokud chcete udělat čistou instalaci OS, tak je formátování HDD vhodné. Ale, jako první si zrušte v tom BIOSu to bootování po síti.
Po zapnutí ntb jsem se pomocí F8 dostal do nabídky Rozšířené možnosti spuštění a kliknul na Nouzový režim a dál jsem se opět nedostal.
Zdravím tak jsem se teť dostal konečně někam jinam,ale jak dál?Na netu jsem si našel návod Jak vytvořit bootovací flashdisk a podle něj jsem na stránkách unetbootin.sourceforge.net stahnul aplikaci pro Windows a uložil na flashdisk a spustil.Vybral jsem umístění iso souboru,který chci nastartovat pomocí usb.V mém případě to je program Hirens.BootCD.10.4 a vytvořil jsem Boot USB.Potom jsem v biosu nastavil boot z usb na první místo a vložil Flashdisk,restartoval a naskočila modrá tabulka s názvem UNetbootin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.