Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám problémy se spouštěním videí na YouTube. Přibližně v jedné třetině případů se objeví hláška Tato stránka se nedá zobrazit a link pagead2.googlesyndication/... (plus podrobnosti - přesný odkaz by měl zhruba dvacet řádků). Na zahraničních poradnách nesměle tvrdí něco o nutné aktualizaci Flash Player a Silverlight - vše mám nejnovější. Používám IE a Win 8,1 - bohužel...tuší někdo, co s tím? Děkuji.
Tady to je uplně stejná otázka poradte.cz/...
doplněno 16.05.14 15:39:Taky sem měl IE na Windows 8
Dobrý den, používám Firefox a zatím jsem na YouTube na takové video s chybovou hláškou nepřišel. Občas je tam video odstraněné nebo není určeno pro náš region. Zkuste prohlížet problematická videa v jiném prohlížeči nebo tady vložte odkaz na takové, které nejde v MIE spustit. Uvidíme, jestli to zvládnou jiné prohlížeče. A že si MIE čistíte od cookies a i jeho mezipaměť je snad samozřejmé. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.