Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnutí programu z archívu ČT

Od: delta® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den! Prosím o radu... Dá se stáhnout z ARCHÍVU ČT ceskatelevize.cz/... např. tento pořad? Děkuji. Chtěla bych si to přes flešku prohlédnout v TV.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jestli to jde přehrát ale nejde uložit tak existuje postup přes dočasnou paměť prohlížeče takzvanou cache.
doplněno 16.05.14 13:02: edownload.cz/...
zajixxx*

Tuto možnost měla Mozilla Firefox, po nainstalování doplňku DownloadHelper. Vždy se mi podařily videa, která jsem chtěl stáhnout.

hodnocení

Díky. Už jsem si to stáhla, akorát nevím, kde se nastavuje čeština. V programu se mi objevilo několik videí, jedno bych chtěla dát do flešky, ale nevím jak, přetažením to nejde...

doplněno 16.05.14 14:36:

Pro TOTAK.

iz*

A je na té flashce dost místa? Nebo není chráněna proti zápisu? Jinak by to mělo jít i přetažením.

hodnocení

Na flešce je dost místa. Zkoušela jsem to přetáhnout i na Plochu. Ale možná mám něco špatně. Dá se tam nastavit čeština?

Na tom webu odkud jste to stáhla byla čeština v seznamu podporovaných jazyků. Nastavení je settings nebo občas taky bývá pod tlačítkem preferencies. Já používal ten plugin do F.FOXU který zmiňuje druhý kolega ale nevěděl jsem jestli firefox máte tak jsem doporuči univerzální program funkční i v ostatních prohlížečích.
doplněno 16.05.14 16:47: Protože ten soft nemám jak vyzkoušet, musím pripustit i možnost že program neumí obsah cache vytáhnout ale pouze ukáže její obsah ( velikost programu by tomu odpovídala ) Pak je potřeba zkopírovat adresu souboru který chcete vytáhnout a vložit ji do příkazového řádku. START / SPUSTIT vložení celé adresy by ale soubor přehrálo takže v tom příkazovém řádku odmázněte vše po poslední lomitko. to by mělo jen otevřít požadovanou složku.

farrion*
hodnocení

0x

Stáhnout to přímo z archivu nejde. Ale jestli je to teď nějaký čerstvý díl, tak do pár dnů to pravděpodobně bude např. na uloz.to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]