Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písmo v mailu

Od: betty59® odpovědí: 5 změna:

Ahoj, připadám si jako mimino. Mám týden notebook a v mailu se mi zmenšilo písmo na "blechy", jde to nějak vrátit zpátky? Ostatní mám zase nějak moc velké...Asi jsme totálně zblbla...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na seznamu.cz ale i na jiných mailech máte možnost změnit velikost pisma.Je tam taková lišta viz obr.

doplněno 16.05.14 12:45:

tady je gmail

doplněno 16.05.14 12:48:

seznam a atlas

Písmo v mailu
Písmo v mailu #2
Písmo v mailu #3

iz*
hodnocení

1x

Jak pracujete s elektronickou poštou? Ve webovém rozhraní nebo používáte e-mailového klienta (jakého)?

V obou případech můžete velikost písma změnit v programu, který používáte (v internetovém prohlížeči nebo v e-mailovém programu).

Další možnost je, že odesíláte (i přijímáte) -maily ve formátu HTML, a že jste si někde změnila velikost písma.

Pokud nedoplníte informace, těžko odhadnout, v čem je problém.

rv*
hodnocení

0x

Zkuste tačítko Ctrl + kolečko myši. Nebo napište, v jakém programu email čtete.

hodnocení

Děkuji všem za radu, nakonec jsem na to přišla , stačí Ctrl ++ nebo --, podle toho co chci, jestli zvětšit nebo zmenšit.

ben®

Dobrý den, takto jste vyřešila pouze zobrazování písma u sebe v PC, ale nedošlo ke změně velikosti písma u mailů, které píšete a odesíláte Vy. Takže, stejný problém s velikostí písma potom možná řeší každý příjemce Vašich mailů - což Vás asi netrápí. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]