Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bitová kopie disku

Od: pavelv* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, co používáte za programy pro bitovou kopii disku? Chtěl bych program, který spustím z CD a vytvořím, případně obnovím kopii. Kopie musí být univerzální, to znamená aby se dal pro obnovu použít jakýkoliv jiný program. Pokud by ten SW uměl zároveň udělat komprimaci či zálohovat na síťové úložiště, bylo by to nejlepší.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirex*
hodnocení

0x

Acronis true image, umí komprimaci, ale není univerzální. To nebude žádný.

mata*
hodnocení

0x

Zdravim, udelat kopii tak, aby sla obnovit jakymkoliv programem je problem. Kazdy program pouziva svuj format kopie disku. Ja mam zkusenosti s programem GHOST, da se nabootovat treba s flashky nebo i z CD. Trochu propracovanejsim (ale take jednoduchym) nastrojem je ACRONIS. Ten jsem take vzdy pouzival z flashky, ale je moznost i z CD. Oba umi i sitova uloziste, ale s tim nemam zkusenost. Existuji i konvertory mezi jednotlivymi formaty, ale to jsem vyuzij jen jednou z GHO souboru na VMDK. Zalezi, co presne potrebujete.

pavelv*
hodnocení

Tak zrovna zkouším ACRONIS, avšak jestli jsem to dobře pochopil, umí pouze bitovou kopii disku na jiný, či potom už jen zálohu dat, což má do bitové kopie daleko.

mirex*

Ne, umí vytvořit bitovou kopii v souboru s příponou *.tib. Tu můžete uložit kamkoli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]