Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

World Of Tanks padá

Od: rskrys* odpovědí: 2 změna:

Ahoj stáhl jsem si WOT (World Of Tanks) a když ho zapnu (jsem v lobby), tak vše je ok, ale když začnu bitvu, tak mi ping vyskočí na 999, pak spadne na nulu a pak mě to vyhodí ze serveru. nevíte, čím by to mohlo být, nebo jak to případně opravit?

Za odpověď předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

superkravatak*
hodnocení

0x

Příčin může být mnoho, často je to ale problém připojení. Jestli se připojujete někde "v terénu", tak není divu, že tam ping skáče jak Tarzan, Jinak je otázkou taky přeinstalování systému, bohužel, resp. znovu nainstalování hry.

waffentrager
hodnocení

0x

po posledním patchi to dělá většině hráčů. Bohužel nevím zda to nějak WG řešil, protože po vydání nového balíčku vůbec neřešil stížnosti hráčů. Pokud to tedy neodstranili, tak problém je z větší části u WG.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]