Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer,
mám problém se svoji hrou Euro Truck Simulator 2. Mám ji legálně zakoupenou na steamu. Můj problém je, že se mi hra seká na stolním počítači, mám na něm Intel i5 3,4GHz, Gigabyte R927XOC-4GD-GA, 16GB RAM, i když mám nějnižší detaily, hra nejede uplně plynule, při tom počítač nemá vůbec problém s posledníma hrama jako Battlefield 4, Crysis 3, COD Ghost a další. Na notebooku který je slabší ale hru rozjedu bez problému. Zkoušel jsem přeinstalovat hru, dokonce stáhnout demo verzi ze steamu, ta se taky kouše. Už jsem bezradný, při tom na velkém monitoru se člověk do roli řidiče dostané lépe. Nevíte tedy čím by to mohlo být? Když BF4 rozjedu v pohodě na Ultra a legální Euro Truck Simulator 2 se mi kouše i na nejnižší detaily. Pozn. mám Windows 8.1
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.