Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit audio soubor do mobilu?

Od: milis® odpovědí: 2 změna:

Mám audio soubor bez žádného formátu ( klasické CD ), a rád bych ho chtěl dostal do mobilu.

Propojím mobil z počítačem jako discovou jednotku a vložím soubor. Ať vložím soubor kamkoliv, mobil mi jej nepřehraje ( ani nenajde ). Zkusil jsem soubor přeformátovat na MP3, to formátovací prográmek odmítnul. Kde dělám chybu? Přehrává mobil klasické CD formáty? Nebo jej vkládám do mobilu na špatné místo? Vlastním HT Wildfride S.

Díky za rady !

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirex*
hodnocení

2x

Nepřehrává, musíte CD převést do MP3 v počítači a pak jednotlivé soubory nahrát do mobilu. Např. v programu na vypalování Ashampoo Burning /... Je i spousta dalších programů.

bbbb
hodnocení

0x

google.cz/...

V odkazu je návod kde je podrobný popis.Hudbu vložte do složky na pamětovce ve formátu mp3 a mělo by to přehrávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]