Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak provedu oboustraný tisk na HP deskjet 920

Od: mery* odpovědí: 5 změna:

Jak provedu oboustraný tisk na tiskárně HP deskjet 920c ve Win 7

CD s ovladačemi k tiskárně mi fungovalo na Win XP . Když se snažím o nějakou aktualizaci tak mi to nabízí stále že je součástí Win7 . To jo tiskárna funguje ale s omezenýma funkcemi. Hlavě ten oboustraný tisk, nevím jak na to?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jho
hodnocení

0x

Aktuální ovladač si stáhněte ze stránek HP h10025.www1.hp.com/... . Tahle tiskárna má ruční oboustranný tisky - máte to v návodu.

mery*
hodnocení

Ovladač mám stažený a podle návodu pro oboustraný tisk jsem již tisknul ve WIN XP bez problémů . Ale já se dotazuji na tisk po přechodu na WIN 7 kde nemůžu použít aktuální CD k tiskárně protože mi to hlásí že je nekombatilní ,takže jsem použil aktualní ovladač pro win7 ale oboustraný tisk tam není a návod ktrerý je pro XP mi nepomůže . Podotýkám tiskárna tiskne ale né oboustraně ! Už to řešim dlouho a vždycky se dostanu jen po tuto uroveň ( ovladač je zde ,návod je tu ale k ničemu) Nevím jak to nastavit !

Děkuji za odpověd

mcbain*

U starých tiskáren, příkladem je ta Vaše, HP nepředělává ovladače do posledního detailu pro nové systémy. Nemá k tomu důvod. HP by rádo, abyste si koupil novou tiskárnu s dražším tiskem. Ovladače ale dělá, aby nebylo popotahované u amerických soudů, a tak se dá říci, že máte být rád, že historická tiskárna funguje se současnými systémy.

Vím, neporadil jsem Vám. Chci jen říci, že ztrácíte čas něčím, co už není plně podporováno.

ladinpraha*

Některý HW pod Win7 nefunguje vůbec. Tady bude nutné se smířit s tím, že budeš obracet papír jednotlivě a tisknout každou stranu zvlášť. Nebo koupit tiskárnu, která má podporu pro Win7.

doplněno 07.08.14 23:09:

Wno - možná by stačilo lépe číst. Při plné podpoře se obrací sice také ručně, ale všechny listy dokumentu najednou.

wno

A jak by se asi u 920tky obracel papír jinak než ručně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]