Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šachy 2002

Od: mravenec10* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám naistalované šachy 2002 na starším počítači všechno klapalo. Po spuštění podruhé hry mě vyhodilo, že je hra špatně nainstalovaná. Hra se nedá odinstalovat klasicky, při vložení CD opět naskakuje jako nahraná a při odebrání z panelu taky naskakuje. Při 1. instalaci se mě normálně ukazala otázka Instalovat, tedka už jen Start jako na spuštění hry. Při resetování PC je to to samé. Co mám dělat děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Program by měl jít odinstalovat pomocí Revo Uninstalleru, který si stáhnete zde: slunecnice.cz/...

doplněno 15.05.14 13:49:

@mravenec10: Není zač, rád jsem pomohl !

mravenec10*
hodnocení

Tak mi vyzkočilo že to nenašlo žádné zbytky jry, tudíš to tam už nemůže být a stále mi to vyhazuje místo instalace Start hry. :(

doplněno 14.05.14 15:33:

Kimba Díky moc ! konečně to našlo zbytek někde kde to člověk vůbec nečekal díky moc ! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]