Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na vymazání rušivých pruhů a zrnění z vhs

Od: jakubei1 odpovědí: 3 změna:
dobrý večer,rozhodl jsem se digitalizovat nejake sve vhsky.ale u nekterych skace obraz a zrnite pruhy.
Existuje nejaky program,ktery by fungoval s klasickou usb video striznou
dekuji za odpovedi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, k té klasické USB video střižně nebyl žádný program na instalačním CD? Nebo to ten program neumí? Jste si jistý správným převodem (nastavením programu) a není ta chyba tam? Máte správně propojené video a PC? Jaká je kvalita videa před převodem? Zdravím!

hodnocení

0x

No, nechci být kverulant. Ale nevidím to moc nadějně. Ten skákající obraz by snad ještě mohl jakž takž nějaký soft zvládnout, ale ty zrnitý pruhy, nevím nevím.

Neříkám, že určitě nic takovýho není, ale osobně jsem se s tím nesetkal, ovšem nějak extra jsem po tom nepátral.

hm*
hodnocení

0x

Spíš bych se pokusil nahrát ta videa nejlépe, jak to hardware umožní, a pak bych zkusil sehnat program, který by ty filmy dokázal vylepšit. Takový program už pak nemusí být vázaný na nějaké USB-cosi, dá se použít třeba jen na část videa apod. Myslím, že sehnat takový samostatný program by mohlo být jednodušší (pokud tedy vůbec existuje), než shánět takový program ke konkrétní střižně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]