Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím jak nainstaluji do PC zvuk , po přeinstalaci operačního systému nejde zvuk.
Dobrý den, můžete se i podívat do Správce zařízení (přes Ovládací panely / Systém), zda je tam zvukovka vidět a není u ní otazník nebo vykřičník. Když tam zvukovku vyberete, tak volba Vlastnosti nabídne aktualizaci nebo instalaci ovladačů (je tam i možnost z internetu). Také se podívejte pro ta nastavení pro Zvuk, jestli není zvuk jen vypnutý nebo v mixéru hodně stažený. Zdravím!
To je typické chování systému, když jsou špatně nainstalovány ovladače (tzv. drivery) zvukové karty (nebo nejsou vůbec nainstalovány). Je tedy třeba tyto ovladače nainstalovat. Ovladače naleznete na CD přiloženém k základní desce počítače v případě integrované zvukové karty, eventuálně na CD přiloženém ke zvukové kartě. Nemáte-li CD s ovladači, pak hledejte na internetu. Pokud jde o zvukovou kartu integrovanou na základní desce, zadejte do vyhledávače Google heslo (přesný název základní desky) audio driver download. Pokud jde o zvláštní zvukovou kartu, zadejte heslo (přesný název zvukové karty) driver download. Dejte pozor na to, abyste stáhl ovladače pro svůj operační systém!
mujsoubor.cz/... jestli si to dobře pamatuji tak stačí nainstalovat tento program měl jsem ten stejnej problém trvalo mi měsíc než jsem na to přišel ale to je už dlouho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.