Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo a num Lock

Od: dcmen odpovědí: 3 změna:

Ahoj

potřeboval bych poradit.

když zapnu num lock nebo capslock tak se mi na obrázovce v pravo ukáže šipka a nezmizí dokud jej zase nevypnu

ještě mám jednu otázku, moc se neorientují ve win 7 a protože mám disk rozdělen na dva oddily, potřeboval bych abyl cílová adresa dokukemtu byla na Dečku ne Cečku, lze to přesměrovat jako u Xp?

děkují všem za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Ano, lze: C:UsersjménoMy Documents, klik pravým -> Vlastnosti, Umístění, vybrat nové a Přesunout.

doplněno 12.05.14 21:10:

C:/Users/jméno/My Documents

dcmen
hodnocení

děkují

u dokumentu jsem to zvládl ale u hiudby jsem to napsla špatně a už tam není ta možnost Přesunutí

lze s tím ještě něco dělat?

dzordz*

Nejspíš vrátit do výchozího umístění a pak znovu přesunout?

Případně pokud používáte Knihovny, dá se do každé přesně zahrnout, co v ní má být, a zas to z ní vyházet. Takže můžete mít libovolný počet složek v libovolném umístění, všechny společně v jedné knihovně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]