Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak můžu koupit hru minecraft a jestli to jde i na dobírku.
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Na dobírku Minecraft koupit nelze. A to nejen z oficiálních stránek. Nejbezpečnější metoda na koupení je vytvoření účtu na stránkách Mojangu (tvůrců) a tam buď přes PayPal nebo kartou zaplatit. Minecraft máš do pěti minut nainstalovaný. Pak jsou různé neoficiální eshopy, kde lze koupit tzv. gift code, který napíšeš do toho účtu na stránkách Mojangu a výsledek je stejný, ale tento způsob nedoporučuji, protože nevíš, zda-li nenarazíš na nějaký podvodný obchod.
doplněno 13.05.14 00:03:Na oficiálních stránkách http://mojang.com/ je to skutečně bezpečné. Není potřeba se obávat. Já sám mám odtamtud Minecraft koupený a mimo mě i miliony dalších lidí z celého světa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.