Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám telefon Samsung GT-I9506 a tablet Samsung SM-P605, na obou zařízeních mám prohlížeč Google Chrome a stejný účet od Googlu. Chrome se mezi zařízeními sychronizuje což je fajn. Můj problém je, že doma máme ještě jeden tablet od Samsungu, který používám otec, a já bych nechtěl aby se to spolu synchronizovalo. Takže mě zajímá jestli se zařízení sychronizuje jen v případě že je na něm stejný Google account, nebo i když je třeba připojen k stejné Wi-Fi.
Předem děkuji za odpověd.
Synchronizuje se jen Chrome - prohlížeč, nic dalšího v zařízení ne. Synchronizace se provede tím, že se v prohlížeči přihlásíte ke svému účtu. Když se nebudete na otcově tabletu přihlašovat (přihlašovat do prohlížeče; přihlášení do gmailu nebo na youtube na to nemá vliv), bude mu fungovat úplně nezávisle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.