Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý přenos dat z SD Katy do PC na WIN 7

Od: xnv* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

přeinstaloval jsem PC z Win XP na Win 7. Od té doby, co jsem přeinstaloval PC, tak po vložení SD karty Class 4 do PC se stahují data rychlostí tak 1,5 MB/s. Obdobné je to při uploadu i downloadu z USB 2.0.

Ovladače jsou uvedeny jako aktuální.

Děkuji za tipy, kde je problém.

Díky

VN

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, problém může být v novém OS, který je více náročnější na hardware PC (ten je asi původní). Možná je malá RAM a data přes ní nestíhají procházet. Pokud je to OS WIN-7 64bit, tak je to skoro jisté. Zkuste pro USB raději zadní porty v PC. Zdravím!

doplněno 12.05.14 10:57:

Pokud je to NTB, tak zadní porty USB v PC nehledejte .

doplněno 13.05.14 08:29:

xnv - ten Váš NTB je už pro OS WIN-7 slabší, tak tam jede, ale není to optimální. Patrně bude i grafika integrovaná, tak se sekají ta videa. Pokud používáte NTB hlavně pro internet, tak bych Vám i já také doporučil OS Linux - ten pojede svižně a i bez nutnosti antiviru. Já jsem měl OS SLAX-6 a nyní jsem si přeinstaloval PC na OS SLAX-7. A velká spokojenost.

xnv*
hodnocení

NB je s CPU Celeron 1,6 GHz, RAM 2 GB, HDD 120 GB, OS je 32 bitový. PC běží na běžnou práci s netem OK. Jen při přehrávání videí se občas trochu trhá.

VN

xnv*
hodnocení

Díky za tipy.

A je to problém jen RAM, kterou mohu rozšířit a nebo spíš i CPU, tzn. opravdu koupit nový PC?

Pokud by šlo vylepšit větší RAM, na jakou velikost rozšířit?

Díky

hodnocení

0x

a jinak PC po přeinstalaci jede svižně?

hodnocení

0x

takže hardware; buď se stím smíříte, pokud využíváte hlavně internet, nebo přejít na LINUX - to je i můj případ, Intel 2,2 2GB RAM, linux Mandriva - Win7 neměl šanci; do budoucna plánovat nové PC

mirex*
hodnocení

0x

Pravděpodbně máte nevhodný ovladač na USB 2.0 Card Reader v řadičích USB. On může fungovat, nebude u něj vykřičník, ale nejede jak má. Zkuste najít na stránkách výrobce jiný, třeba starší verzi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]