Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký antivir

Od: josifek* odpovědí: 12 změna:

Zdravím jaký antivir. program by jste doporučili? Jaký je kvalitní.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

COMODO Internet Security Premium.

chizuru*
hodnocení

0x

Ahoj, já bych určitě doporučila Aviru.

Kdybych měl rejpavou náladu, tak napíšu, že člověku, který neumí stisknou tlačítko hledat a odentrovat slovo antivir, žádný program nepomůže.
Že ale nemám rejpavou tak ti doporučím použít vyhledávání. Problematika antivirů se tu probírala už několikrát a vždy dost do hloubky tak proč to znova rozepisovat.
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 11. 05. 2014 16:49:00
! Pravidlo Z4: je zakázáno odkazovat tazatele na vyhledavače ve smyslu: "tady si to najdi" a na místa, kde problém vznikl (úřady, instituce, zaměstnavatele apd) ve smyslu: "tam se zeptej, podívej". Tazatelé nejsou hloupí, aby o této možnosti nevěděli, ale z nějakého důvodu volí Poraďte.cz, respektujme to!
ivik*

Pro "totak": Promiňte,vážený,ale od toho je tady tato poradna.Každý není maldý a chytrý,aby hned všechno o PC věděl.Já jsem taky zjistila,že antiviry,které byly dříve zdarma,tak jsou vesměs zpoplatněné,nevyznám se v nich atd.Ptám se proto také občas na věci,které jsou pro jiného úplně běžná věc.Znám zase spoustu jiných věcí,o kterých třeba někdo nemá šajnu.Zastávám se onoho tazatele.

doplněno 11.05.14 16:53:

A jestli míváte "rejpavou",tak nereagujte,bude to lepší.nikdo na rejpání není zvědavý.

praivo*

@ladinpraha: @totak měl pravděpodobně na mysli vyhledávač tady na poradně a já s ním souhlasím, protože se to tu probírá snad každý týden. #jaký+antivir

Díky že ses mě zastal. Možná jsem se nevyjádřil dost jasně ale šlo o vyhledávání tady na Fóru. Webhosting není zadarmo a každé dokola omílané téma zbytečně zabírá prostor za který majitel webu platí.

Taky Aviru.

blambla
hodnocení

0x

každý ti doporučí antivir co sám používá... vyhni se micro trend a Iobit (advanced windows/system care)

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.

Aviru radši ne!Nainstalujte si osvědčený Spyware Terminátor 2012.

praivo*

Antivir ≠ antispyware!

chizuru*

Zajímalo by mne, co máte proti Aviře, tedy antiviru, který běžně vyhrává přední příčky (často i první) v testech antivirů. Na druhou stranu o tom co nabízíte vy slyším prvně.

danner12*
hodnocení

0x

Doporučil bych AVAST ten máme na všech pc a je to bez problému nebo AVG to mám babi a taky to jde bez problému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]