Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit mikrofon?

Od: hambuuur odpovědí: 2 změna:

Ahoj, rozhodl jsem se, že bych chtěl natáčet na youtube letsplaye. Mám tento mikrofon, pár let starý (dlouho jsem ho nepoužil). Mám fraps, který mi v pohodě natočí obraz a zvuky v něm. Ale chtěl bych se zeptat, jak to udělat, aby mikrofon, který mám zapojený do PC zněl i v tom videu společně se zvuky té hry (jako moje komentáře). Nevím, jestli jsem to napsal jasně, ale potřeboval bych vážně pomoc. To mi tam bude jako automaticky znít?

Moc děkuji, Hambuuur

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majco
hodnocení

0x
Neviem co konkretne od nas chces ale pokial chces aby ti na pc isli zvuky aj z pc a do toho chces komentovat tak si na pc najdi vstup na mikrofon myslim ze u pc je to ruzovy jack kolik na zvukovej karte na notebooku su 2x jack jeden je na sluchatka druhy na mikrofon a v nastaveni hlasitosti si uz nastavis jak silno ma vyhravat hlasitost pc a jak ma hlasito ist mikrofon..

machr*
hodnocení

0x

Je to jen moje spekulace ale jisté řešení to je ;)

Jak zapojit mikrofon?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]