Nejste přihlášen/a.
Stáhl jsem si fotky z aparátu Lumix a ty mohu vidět jen přes dlaždici Fotky. Chci je mít také v mé osobní složce. Jak je do ní dostanu? A jak se odstraňuje fotka v prohlížeči Fotky/dlaždice/? Nenašel jsem v ní potřebné karty k odstranění.
Díky za radu a zdravím. jsfvsk
Dobrý den, fotky naleznete také na ploše ve složce Obrázky. Můžete je i mazat atd.
A když si uděláte svou vlastní složku, otevřete složku, kterou máte na hlavním panelu, myslím vedle googlu atd tak přesunte tu fotku do své složky
Děkuji za radu. Fotky jsem skutečně našel ve složce Obrázky, když jsem je předtím nenašel ve složce Moje obrázky. Velký problém je pro mne vazba Knihovny na osobní složku Josef. Mám v tom velký zmatek, obojí není v souladu. Navíc v adresáři v levém podokně mám velmi těžkopádné rozmístění jednotlivých složek/ i zbytečných podsložek/. Bojím se provádět mazání nebo přesuny, abych nedostal sdělení, že nebyla nalezena cesta pro složku nebo soubor. Popisovat vše je nemožné a bylo by to velmi těžkopádné. Nejlepší způsob jak mi poradit, by asi byl Skype nebo zaslat kopii příslušných oken. To už ale bude záležet na Vás. V případě těch kopií bych potřeboval napsat postup. Díky jsfvsk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.