Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opera a externí RSS čtečka

Od: vojtahavel* odpovědí: 7 změna:

Ahoj Operisti! Jsem v používání Opery nováček a tak bych se chtěl zeptat jak používat externí RSS čtečku.

Když chci přidat nějaký zdroj, tak kliknu v adresním řádku na tu ikonku, ale vyskočí mi ta Opeří RSS čtečka, kterou já nechci, nevyhovuje mi - používám FeedReader. Tak bych se chtěl zeptat jak to nastavit aby se mi místo té Opeří čtečky při přidávání zdroje otevřel FeedReader a ne Opera? Díky za rady!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

No já mám standardně otevřený FeedReader a RSS kód zkopíruju dám do "soubor - nový - kanál", potvrdím a je to.
Hezký den.

vojtahavel*
hodnocení

Ty používáš Operu? Já jen že Opera nevypisuje RSS adresy nebo nevím jak na to :).

al bunda*

Ne, používám Maxthon, ale jestli se ti otevře RSS v Opeře, tak bys tam někde měl mít adresu. Mi tohle Maxthon dělá. jak jinak by to uložilo RSS do Opery?
Hodně zdaru.

al bunda*
10.07.08 20:50

Takhle

Opera a externí RSS čtečka
vojtahavel*
hodnocení

Jo, vím, vím jak to chodí s těma adresama, ale já v Opeře tu adresu nevidím :(. Ale díky za pomoc!

al bunda*

tak si RSS vytáhni z jiného prohlížeče. Tu chviličku to snad s IE přežiješ?

vojtahavel*
hodnocení

Jo, jasně, to je o pohodlnosti, já jen jestli to někdo neví :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]