Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mazání z plochy počítače v síti

Od: vladka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám na ploše notebooku několik složek a souborů, které jsem si tam uložila pro rychlejší práci. Jsem v práci přihlášena do sítě a tyto složky se mi asi uložily do mého profilu. Chápu, že když je smažu doma, tak se mi pak v práci po připojení do sítě načtou, ale já je smažu v práci, odhlásím se a po dalším připojení (které trvá i 30 minut) je mám na ploše opět všechny. Prosím o radu. Vlaďka

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jkl
hodnocení

0x

Poproste Vašeho IT technika ať Vám ty složky smaže na serveru z Vašeho profilu. Pokud používáte myslím, že se to jmenuje "cestovní profily" tak si nedávejte velké soubory do Vašeho profilu, protože při přihlášení se profil kopíruje ze serveru do PC a při odhlášení se kopiruje z PC na server. Pokud Váš profil je velký několik GB, tak přihlášení trvá jak píšete i 30 min. Pokud máte v PC velké soubory např. videa uložte si je do složky mimo profil např c:Videa a na plochu si udělejte jen odkaz na složku c:Videa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]