Nejste přihlášen/a.
Zdravím,kdo mi prosím poradíte,mám Asus X5DC a nainstalovaný Windows 7 32bit,zajímalo by mě jak rychle by pracoval notas při jakékoliv činnosti pokud bych změnil operační pamět a nainstaloval do něho třeba Ubuntu,máte s tímto někdo zkušennosti v praxi,děkuji.
Koukám, že co se týče procesoru ten acer není žádný dělo, možná by stálo za to uvažovat spíš o Lubuntu, nebo Xubuntu. To jsou deriváty Ubuntu dělaný právě pro méně výkonné stroje. I když mi Ubuntu 12 běželo bezchybně na podobném procesoru s pohými 512mb Ram, ale život jde dál a Ubuntu vydává novou vezi každý rok, takže aktuální čtrnáctka toho asi s procesorem 1.2 moc nepředvede. Nemluvím o přehrávání fimů nebo brouzdání po netu, to bude v pohodě, ale nějaké konverze videa z formátu do formátu, nebo náročnější hry to už asi bude sotva stíhat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.