Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamy skryté v textu

Od: mrnousek* odpovědí: 8 změna:

Zdravím :)

Nedávno mi z ničeho nic začal chrome dávat do textu skryté reklamy. Vždycky se část nějakého slová dvakrát podtrhne a zezelená a když na to najedu myší, vyjede mi nějaký okýnko, že je čas na ěco novýho, bo co... v textu bych to ještě překousla, ale když se mi to začalo objevovat na "čudlíkách" v různých internetových stránkách, začal to být docela problém. Přiklad na obrázku (ze serveru sketchtoy - takový malování v internetu).. Reklama se mi schovala do tlačítka SAVE, což znamená uložit. Když následně po namalování něčeho klepnu na ULOŽIT, přesměruje mě to na nějako stránku, kde se cosi načítá a pak to řekne, že Error. -_- Docela mě to štve. Mám pocit, že to je z jednoho prohlížečového rozšíření, ale zrovna to mi nejde deaktivovat. :( Adblock mám, reklamy na té stránce mi schová bezvadně, teda až na tyhle, se terými mám problém. Zkusila jsem při otevřeném prohlížeči zapnout Cleaner, ale nepomohlo to... :/

Poraďte, co s tím mám dělat?

mrňousek

Reklamy skryté v textu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

#AdwCleaner

mrnousek*
hodnocení

Nepomohlo :( Pročistila jsem tim PC, řeklo to že je vše OK, restartovalo počítač, ale reklamy jsou tu pořád... :-/

iz*
hodnocení

1x

Omlouvám se za OT. Mohu se zeptat, co je to za písmo?

Reklamy skryté v textu #2
mrnousek*
hodnocení

Desyrel ;)

Zkuste se porozhlédnout na ceskefonty.ic.cz/... ;) Můžete tam stáhnout právě tohle písmo, ale i jiné, podobné. :) Všechny jsou s háčky a čárkami. :)

dzordz*
hodnocení

1x

Jestli to je na různých stárnkách, bude to asi nějakým doplňkem prohlížeče.

chrome://extensions/

Z jakého důvodu nejde deaktivovat? Jde smazat? Jak se jmenuje?

Děje se to i v anonymním okně? (ctrl+shift+N)

Děje se to i v případě, že spustíte chrome s parametrem --disable-extensions? (ve win7 napište do startu: chrome.exe --disable-extensions)

mrnousek*
hodnocení

Konkrétně si myslím že je to rozšíření Media Player... u jedné z těch rekalm jsem jeho název viděla.

Deaktivovat ani smazat prostě nejde :( Přikládám screenshot.

Zkusila jsem ten anonymní režim a tam se to nezobrazuje.. aspoň že tak :D

Zkusila jsem to disable-extensions a je to tam taky :/

Díky za odpověď, mrňousek

Reklamy skryté v textu #3
dzordz*

Áha, no ty podnikové zásady a název rozšíření se měly zmínit hned ;)

Krátká cesta: ve startu Programy a funkce a tenhle slavnej Media Player odinstalovat.

Pokud to nepůjde, jde dlouhá cesta popsaná tady: malwaretips.com/... , anebo tedy použít ten Malwarebytes Anti/....

kangaroo*
hodnocení

0x

Tohle se dá odstranit i bez nějakého programu. Projdi si adresář C:Program files X86a nějaký šílený adresář (např. dgghhtrz) ten celý smaž a máš klid po restartu PC nebo web prohlížeče. Jinak sui stáhni vhodný antivir a antimalware :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]