Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win.media player -nepřehraje mp3

Od: jarazde* odpovědí: 2 změna:

Nevím,co se stalo,ale najednou se mi nedaří přehrát mp3 výše uvedeným přehrávačem. Hlůedal jsem i nějaký jiný program na slunečnici,ale stáhnul jsme nějaké dva a raději provedl bod obnovy. Poradíte?

doplněno 08.05.14 20:49:

už jsem nainstaloval winamp,který funguje ,nainstaloval jsem i WMP plus, ale nejde - vypisuje Soubor,který zkoušíte přehrát má příponu (mp3),která se neshoduje s formátem souboru.Přehrání souboru může vést k nečekanému chování programu. Asi jsem něco smazal,pokusím se jej přeinstalovat,ale mám na WMP automatické aktualizace,když bych smazal kodek, tak si myslím, že by si jej opravil. Uvidíme, jdu zkoušet dál

doplněno 08.05.14 20:52:

formát souboru je MPEG Layer 3 Audio soubor- tak to je asi ten problém, díky všem , jak jsem už psal problém je mezi PC a židlí

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

knifethrower*
hodnocení

0x

Omlátit Gejcovi o palici, ideálně dvakrát a pak nainstalovat VLC.

doplněno 08.05.14 20:28:

1/ KMP připomíná Win 8,1 - tuny zbytečných oken a totální chaos. 2/ VLC kodeky nepotřebuje.

On za to může "Gejc"? Já bych řekl,že to je chyba v mp3,nebo PC ale ne ve WMP!

doplněno 08.05.14 20:19:

To Jarazde-na hudbu ve všech formátech používám výhradně WMP.Nevymazal jste si nějaký kodek nebo něco z PC?

Na filmy používám KMP a jen skrze TV od poskytovatele internetu VLC (Na hudbu a filmy mi nepřišel nejlepší!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]