Nejste přihlášen/a.
zdravím,
potřeboval bych určitou část výběru, kterou si z obrázku vyberu nůžkami schovat jakoby pod spodní vrstvu, ale né úplně jen trochu vyblednout. Jde mi např. o toto - mám vyřízlou osobu a mám ji na vrstvě (podkladu) kde je voda, a chci aby např. jen nohy měla ve vodě (jakoby pod vodou) ale aby šli ještě vidět.
Jestli mi může někdo poradit budu rád.
Aby to vypadalo věrohodně, nebude to nikterak lehké. Záleží na obrázku jak vypadá voda, člověk atd. Také lom světla, do hloubky vody a menší průhlednost. GIMP nemám, ale kdybych něco takového dělal, asi bych osobu dělal nadvakrát. Část nad vodou a pod vodou s patřičnou průhledností, lomem ve vodě, rozmazání, do hloubky vody do ztracena atd, atd. Také je možnost část těla pod vodou znovu překrýt vodou s průhledností. Je nutné vidět co bych dělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.