Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Verze souboru není kompatibilní

Od: achyles odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám doma originální hru fifa 14, a ze stránek fifa.cz, jsem si chtěl stáhnout program na úpravu databáze hry Cration Master. Dal jsem jej stahovat a po stáhnutí, které trvalo asi minutu se mi objevila tato chybová hláška:

"Verze souboru není kompatibilní se spuštěnou verzí systému Windows. Ověřte systémové informace počítače, zda je potřeba verze programu x86 (32 bitová) nebo x64 (64bitová), a kontaktujte vydavatele softwaru."

Už jsem zkoušel hledat problém různě po internetu, ale jediné co jsem našel tak bylo, že to mám spustit v režimu kompatibility s verzí systému, ve kterém to dříve fungovalo ale ani toto nepomohlo.

Nevíte co by s tím mohlo být, když mi dříve na PC šlo nainstalovat vše co jse potřeboval?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A ověřils to, co po tobě chtějí? Necpeš 32bit program na 64bit systém nebo naopak?
achyles
hodnocení

Počítač mám určitě 64bit ale u programu nevím jak to zjistit, protože v jeho popisu to není a nainstalovat taky nejde

praivo*

32bitový program by na 64bitovém OS neměl mít problém, naopak samozřejmě ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]