Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se připojit k uživatelskému účtu na PC

Od: pc* odpovědí: 2 změna:

Zapnu PC, kliknu na ikonku svého profilu, zadám heslo a napíše mi to "Službě Služba Profil uživatele se nepodařilo přihlášení. Nelze načíst profil uživatele." Operační systém je Windows 7 Professional a vždycky se mi to přihlásilo normálně, ale teď mě to nepustí. Poraďte někdo prosím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkontroluj si klávesnici. Jestli nemáš zapnutý capslock nebo vypnutý numlock.v obou případech pak klávesnice píše jiné znaky i když máš správný heslo. Jestli si nejsi jistý heslem, najdi si na netu postup jak se přihlásit jako administrátor počítače. Pod přístupem administrátora máš možnost měnit profily uživatelů tím pádem myslím i to, bude li pro přístup požadováno heslo.
Tvrdší možnost je v biosu. Některé tipy biosu mají možnost vypnout hesla pro přístup.
Další a jednoduchá možnost je použít pro zjištění hesla malé linuxové distro Matrix. To umí hesla z registrů widlí najít případně vypnout.
pc*
hodnocení

kdybych psal špatný heslo to by mi ukázalo nesprávné heslo, ale mě to píše že se nepodařilo načíst profil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]