Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poslední dobou mám už docela dost pomalé a všelijak zasekané PC. Promazal jsem si zbytečně programy, které nepotřebuji a vypnul jsem "zbytečnosti" které běžely na pozadí a přitom jsem je nijak nevyužíval.
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná program, který by počítač vyčistil více do podrobna a nebo jej trochu zrychlil. Ovšem počítám s tím, že to spolu souvisí.
Na mobilu používám program Clean Master a jsem s ním naprosto spokojený. Je něco takového i na počítače? Už jsem pár programů vyzkoušel ale bohužel všechny měly spíše opačný účinek a to, že počítač ještě více zasekaly.
Děkuji všem co budou ochotni poradit
Nejdřív si udělejte pořádek na disku, smažte zbytečnosti a pak můžete použít oblíbený CCleaner, Wise Disk Cleaner nebo další podobné čističe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.