Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi nizky signal - antena

Od: helsinko odpovědí: 3 změna:
Zdravím, chtěl jsem se zeptat,když mám nízký signál wifi (velká vzdálenost) jak si vyrobit svoji anténu, viděl jsem, že taková anténa jde, ale nikde jsem to nenašel, díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co třeba anéna z plechovky?

simandl.cz/...

Na netu se podobných návodů povalují kvanta.

helsinko
hodnocení

o tom jsem četl, ale myslel jsem jestli není nějaký přijímač signálu, abych to třeba napojil do usb, jinak díky za link, tady jsem to pochopil mnohem líp, jinak jde o to že signál sem dosáhne, ale jen když jsem u okna a nevím jestli by to ten vysílač prorval tu zeď

bruk600*
hodnocení

0x

NEPRORVAL! plechovková anténa spolehlivě zaruší svoje okolí. Nepíšete jak to máte sestavené a jak to chcete zapojit. Pokud máte signál, tak dejte anténu s odpovídající ziskovostí a na ni napojte klientské zařízení, LAN kabelem se propojte za zeď napojte další WiFi aparát jako AP.Tak si vytvoříte vlastní síť s dostatečnýn signálem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]