Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych radu, kde sehnat adapter pro starší monitor ACER AL1751
Přikládám foto, pokud mi můžete poradit kde na netu sehnat.
Děkuji.
Mno to já právě moc nevím. Má to takový ten úzký kulatý do monitoru. Ja nevím jak to zjistit nebo kde
v podstatě je to tento
doplněno 07.05.14 14:42:asi to bude 5.5*2.5mm
A má to smysl? Tenhle monitor jsem vezl loni na skládku. Měl by tam jít univerzální adaptér, ale mně to přijde jako vyhozené peníze.
Já vím, oni ho mají rodiče a on jinak jede v pohodě, jen ten kabel odešel, tak jsem myslela, jestli by nešel nějaký sehnat
Nevím, jestli to má správný konektor, ale pro nějakého "baslíře"by neměl být problém ho vyměnit za pár korun nebo pivo.
No on je asi v háji celej ten zdroj ta krabička je vyhřátá(hodně už to hřeje), tím pádem i blikal stále monitor. Jinak na tom odkazu je to napájení přes jiný kabel, já to mám na tři piny tam, to by tedy mohl jít na to i tento co jste posílal v odkazu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.