Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor ac adapter

Od: vioneta* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřebovala bych radu, kde sehnat adapter pro starší monitor ACER AL1751

Přikládám foto, pokud mi můžete poradit kde na netu sehnat.

Děkuji.

Monitor ac adapter

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký to má konektor?

vioneta*
hodnocení

Mno to já právě moc nevím. Má to takový ten úzký kulatý do monitoru. Ja nevím jak to zjistit nebo kde :)

doplněno 07.05.14 14:38:

v podstatě je to tento

doplněno 07.05.14 14:42:

asi to bude 5.5*2.5mm

Monitor ac adapter #2

A má to smysl? Tenhle monitor jsem vezl loni na skládku. Měl by tam jít univerzální adaptér, ale mně to přijde jako vyhozené peníze.

vioneta*
hodnocení

Já vím, oni ho mají rodiče a on jinak jede v pohodě, jen ten kabel odešel, tak jsem myslela, jestli by nešel nějaký sehnat :)

praivo*

Tak co odešlo, celý zdroj nebo jenom kabel? V druhém případě je oprava otázkou několika minut, můžu provést za poštovné.

praivo*
hodnocení

0x

ges.cz/...

Nevím, jestli to má správný konektor, ale pro nějakého "baslíře"by neměl být problém ho vyměnit za pár korun nebo pivo.

vioneta*
hodnocení

No on je asi v háji celej ten zdroj ta krabička je vyhřátá(hodně už to hřeje), tím pádem i blikal stále monitor. Jinak na tom odkazu je to napájení přes jiný kabel, já to mám na tři piny tam, to by tedy mohl jít na to i tento co jste posílal v odkazu?

praivo*

Ano.

doplněno 07.05.14 18:54:

Jestli se rozhodneš koupit nový, měl bych zájem o ten "rozbitý" (zaplatím poštovné + něco navíc). Možná by se totiž dal opravit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]