Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk na skype

Od: ludmila1955* odpovědí: 6 změna:

prosím nejde mi zvuk na skype zkusila jsem to na echo ale neslyším se, což znamená že dotyčnýho neslyším,banánky jsou zadány dobře ale stejně to nejde,video také funguje akorát ten zvuk,mám nový počítač tak jestli se to musí nějak aktivovat? ale na starém mi to taky nešlo není to třeba i sluchátkama? jinak mi zvuk funguje všude normálně akorát na tom skype ne!poradí mi někdo?v monitoru je také mikrofon, v kameře také,sluchátka jsou již staré ale fungují tak nevím,díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Jedná se o PC nebo NB? Jaksi se v tom ztrácím. Stejně, jako se ve Skype vybírá kamera, tak stejně by se měl asi vybrat mikrofon. Monitor s mikrofonem jsem nikdy neměl, ale předpokládám, že je nutné jej propojit s PC kablíkem stejně, jako se propojují reproduktory.. Pak by bylo vhodné se v nastavení zvuku podívat na nastavení mikrofonu. Velmi často bývá ztlumený nebo vypnutý. Jestli jsem to dobře pochopil, tak jsi zkoušela pouze ECHO, které sice slyšíš, ale neslyšíš svůj nahraný hlas. Takže podle mě projít nastavení mikrofonu.

ludmila1955*
hodnocení

myslela jsem repráky že mám v monitoru jinak je to přesně tak jak píšete díky zkusím si s tím zase pohrát

pesan
hodnocení

0x

Tak přepněte na zvuk z kamery. Také to tak mám, skype občas blbne.

ludmila1955*
hodnocení

a jak to mám přepnout? kameru mám na počítači díky

pravdomluvny*

Pokud zvuk všude funguje jen na Skype ne, budou sluchátka zřejmě OK. Zvuková zařízení se na Skype nastavují v :

Nástroje - Nastavení - Obecné - Zvuková zařízení. Tam se v příslušné roletce vybere co potřebujete.

Ještě by také mohla být chyba v mikrofonu u protistrany.

ludmila1955*
hodnocení

když jsem zkoušela zkoušku to echo na skypu tak tam by se měl ozvat můj hlas ale bohužel nic,ještě jednou to zkusím jak radíte a pak to vzdávám,takhle jsem to už také zkoušela ale uvidíme díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]