Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

100 %?

Od: jakell® odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Dnes se mi stala ta věc, že mi procesor zničeho nic vyletěl z 3 % na 100 % a tím se mi zasekal kompletně celý PC. Nyní PC procházím AVASTEM a SpyBotem, ale ti dosud nenašli vira.

Jak to mám opravit?

Moc díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majco
hodnocení

0x

windows mas aky? pokial je to xp, vista, 7 tak skus nudzovy rezim ci ti to aj tam vybehne ak nie pravdepodobne virus, mozno mas nainstalovanu nejaku aplikaciu ktora ti pri spustani vyuziva dost procesor..robia to dost cast oantiviri ako je norton..

este by som skusil stiahnut avg 2013-2014 a skusit to stym nastavit aby prehliadalo cely pocitac, ked nepomoze, tak jedine obnova systemu od posledneho bodu, kedy ti to nerobilo..

este si vyskusaj bednu rozobrat a pozriet ci na chladici nemas prach, dost casta zavada..

dzordz*
hodnocení

0x

U kterého procesu vám to tedy ukazuje 100%? Co počítač tak vytěžuje?

(Správce úloh: ctrl+shift+esc, záložka Procesy, případně ještě dole kliknout na administrátorské)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]