Nejste přihlášen/a.
Ahoj, neznáte nějaký dobrý přehrávač do PC? Aby tam šlo do nějaké komůrky dát svoje písničky a aby se to samo přehrávalo děkuju![]()
Na hudbu? Za sebe doporučuju Winamp. Jasně, někteří budou říkat, že jsou lepší programy, ale já ho používám prakticky od první chvíle co jsem měl počítač schopný reprodukce hudby a naprosto mi vyhovuje ![]()
Winamp je snad jediná věc, co se u mě od té doby dodnes nezměnila, i nové verze mám stále v "classic" skinu ![]()
WTF? Playlist umí i Windows Media Player... Stačí vybrat písničky, kliknout na ně pravým tlačítkem a tam je volba "Přidat do seznamu přehrávání" nebo tak nějak ("Add to Windows Media Player list").
Vybrat si mezi VLC a WMPlayer je jen věc gusta, jsou si rovnocenné : oba umějí přehrát všechny dnes existující audio- i videoformáty, oba mají Playlist. - Ale : Windows Media Player sice Playlist má, ale jinak je 100 let za opicema - jen těch moderních videoformátů, které neumí přehrát ! (Sice se to lepší, ale pomalu, viz support.microsoft.com/... .)
ano, přehrají samozřejmě, ale jak přijdou na řadu titulky a práce s nimi, tak se WMP může jít zahrabat ![]()
o pokročilejším nastavení ani nemluvím
A ještě něco mluví ve prospěch VLC oproti VMPlayer-u : zkuste jít na OnLine TV, třeba sem online-television.tv/... - chce jenom VLC (jiné přehrávače nebere).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.