Nejste přihlášen/a.
Ahoj, neznáte nějaký dobrý přehrávač do PC? Aby tam šlo do nějaké komůrky dát svoje písničky a aby se to samo přehrávalo děkuju
Na hudbu? Za sebe doporučuju Winamp. Jasně, někteří budou říkat, že jsou lepší programy, ale já ho používám prakticky od první chvíle co jsem měl počítač schopný reprodukce hudby a naprosto mi vyhovuje
Winamp je snad jediná věc, co se u mě od té doby dodnes nezměnila, i nové verze mám stále v "classic" skinu
WTF? Playlist umí i Windows Media Player... Stačí vybrat písničky, kliknout na ně pravým tlačítkem a tam je volba "Přidat do seznamu přehrávání" nebo tak nějak ("Add to Windows Media Player list").
Vybrat si mezi VLC a WMPlayer je jen věc gusta, jsou si rovnocenné : oba umějí přehrát všechny dnes existující audio- i videoformáty, oba mají Playlist. - Ale : Windows Media Player sice Playlist má, ale jinak je 100 let za opicema - jen těch moderních videoformátů, které neumí přehrát ! (Sice se to lepší, ale pomalu, viz support.microsoft.com/... .)
ano, přehrají samozřejmě, ale jak přijdou na řadu titulky a práce s nimi, tak se WMP může jít zahrabat
o pokročilejším nastavení ani nemluvím
A ještě něco mluví ve prospěch VLC oproti VMPlayer-u : zkuste jít na OnLine TV, třeba sem online-television.tv/... - chce jenom VLC (jiné přehrávače nebere).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.