Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ccleaner

Od: kelly* odpovědí: 6 změna:

Chci pročistit počítačet a nevim co mám všechno zaškrtnou v ccleaner prosim poradte :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já to mám takhle:

doplněno 03.05.14 12:42:

Mám zaškrtnuté mazaní historie Exploreru ale já používam Firefox a tam historii nemažu.

doplněno 03.05.14 12:44:

Firefox(pokud ho máte,tak najdete na záložce aplikace.

Ccleaner

hodnocení

2x

Když to necháte v základním stavu po instalaci, tak nic nepokazíte.

doplněno 03.05.14 12:48:

Aby nedošlo k mýlce, samozřejmě mám na mysli základní nastavení Ccleaneru po jeho instalaci.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, zaškrtněte jen to, co chcete odstranit. Program je snad v češtině, tak by to nemusel být problém pochopit. Většinou se čistí Registr, TEMP, Koš a prohlížeč. Zdravím!

hop®
hodnocení

1x

Souhlasím s tím, že po instalaci je nastavení Ccleaneru téměř optimální. Ale i když jsem zaškrtl veškeré nabízené položky, nevymazal mi program nic, co by bylo nutné k běhu počítače, počítač byl jen vyčištěn "trošku" víc, některé běžně uložené údaje jsem pak musel zadat znovu.

knifethrower*
hodnocení

0x

Já to dělám tak, že jednou měsíčně (když vyjde nová verze) zaškrtnu všechno, včetně Volného místa a důkladně komp vyčistím. Sice to jede šest hodin, ale jednou za měsíc to jde přežít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]