Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení TV s Notebookem

Od: popelka® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den potřebuji poradit.Jak propojit notebook s TV aby mi šel obraz v Tv.Notebook mám Presario CQ56 a Tv je UE40EH5300.Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Telvize má DVI vstup a pokud se nepletu tak DVI je kombinací HDMI a VGA, stačí jen pořídit redukci.

alza.cz/...

A ta rozhodně drahá není :)

doplněno 07.07.14 14:01:

Dokonce jsem našel specifikaci, kde se uvádí, že tato TV má 2xHDMI a 2xVGA, takže se podívejte co všechno má a dle toho se zaříďte.

doplněno 07.07.14 14:42:

Já si myslím, že je v tom spíš zmatek, například v Alze je uvedeno, že má DVI jenom jako audio :-D

Super, ja jsem asi nehledal dost dlouho, ale takove vstupy jsem na stankach prodejcu nenasel :)

hodnocení

0x

Obavam se, ze mate vystup pouze na VGA, ktery televize nema. takze jedine zapojit pres prevodnik, coz je dost draha investice.

nej-ceny.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]