Nejste přihlášen/a.
Ahoj, posledních pár dnů nemůžu otévřít některé internetové stránky. Antivir mě je neblokuje. Je to například bremese.cz. Vždy mě to rovnou přesměruje na seznam.cz. Vyzkoušela jsem víc prohlížečů a nefunguje. Nevíte co by s tím mohlo být?
Dobrý den, zatím nevím, ale ta stránka, kterou uvádíte "startuje" na první kliknutí. Je tedy funkční. Problém bude u Vás, resp. možná v tom, že by to chtělo vyčistit mezipaměť a cookies v těch prohlížečích a zkusit tu stránku znovu načíst. Zdravím!
mas ju asi pridanu v hostovi ako neziaducu..na win xp sa tam dostanes nasledovne:
Tento pocitac:
C:WINDOWSsystem32driversetc
kliknut s pravym na etc oznacik ako jen pro cteni potom OK ten etc potom treba otvorit ako textovy dokument
otvori sa ti okno kde budes mat
127.0.0.1 bremese.cz
a tento riadok treba cely vymazat
ulozit zavriet a zase pravym kliknut na etc a odznacit jen pro cteni a za cca 20 sek. by ti to malo ist
takto si tam mozes povolit alebo zakazat viacere stranky..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.