Nejste přihlášen/a.
Roky jsem používal k úpravě videa oficiální Pinnacle 14 HD. Když jsem nedávné chtěl přehrávat jednotlivé klipy, tak přehrávání bylo trhané a zvuk taktéž. Dělo se tak pokaždé. Nainstaloval jsem zkušební Pinnacle 15 a druhý den se objevila hláška že si mám vybrat IRQ driver a zase vždy hláška objevila a poté se studio vyplo.Odinstaloval jsem tedy opět Pinnacle 15 a nainstaloval původní Pinnacle 14. Jeden den se choval normálně a druhý den hláška o skriptu a zase se začal obraz trhat a stejně tak zvuk. Jsem z toho zoufalý a nevím co dělat. Děkuji moc za radu.
Díky za odpověď, ale jak se mám pokusit obnovit aktivační čísla? Mám znovu odinstalovat Pinnacle studio 14? Divné bylo, že zůstala z předchozího Pinnacle 15 tvorba titulků. A to jsem čistil zbytky čistícími programy.
Pinnacel 14 tam nechte, v Nápověda dejte Obnovit akt. čísla a ty pak napište do Zadat aktiv čísla. Je to ale zkouška jestli to pak bude chodit.
Nefunguje to. Hlásí mi to, že můj aktivační klíč (originální) neexistuje. Jak jsem psal od začátku, tak video lze sice skládat ale obraz a zvuk jsou trhané. Mám dojem, že už s Pinnacle 14 nic nesvedu. Obávám se, že i kdybych koupil novější Pinnacle, může být problém. Asi v PC zůstal nějaký bordek, který dělá neplechu.
Díky za snahu mi pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.